Новини

Перила з нержавійки в Одесі

Алюмінієві перила з нержавійки в Одесі не тільки надійні, але і бездоганні і естетичні. Перила з нержавіючої сталі органічно будуть виглядати в будь-якому місці, будь то виробнича будівля, офісний комплекс, супермаркет, банк, будинок, торговий центр, магазин, садиба.

За шість років існування, ПП виробник перил Stalkol в Одесі змогла стати однією з перших підприємств з установки і створення відбійників, поручнів зі сталі, флагштоків, козирків, сходових огороджень, поручнів з нержавійки в Одесі і на Україні.

Читати

Поруччя в Ужгороді

Сучасні технології в житті людини не стоять на місці. На зміну важким, недовговічним дерев’яним виробам приходять скло та метал. Поруччя з нержавіючої сталі зі склом стали звичайним явищем у побуті людини. Наша компанія STALKOL є лідером у нашому місті з виробництва та встановлення поручнів з нержавіючої сталі та скла.
Читати

Сучасні технології в житті людини не стоять на місці. На зміну важким, недовговічним дерев’яним виробам приходять скло та метал. Поруччя з нержавіючої сталі зі склом стали звичайним явищем у побуті людини. Наша компанія STALKOL є лідером у нашому місті з виробництва та встановлення поручнів з нержавіючої сталі та скла.
Читати

Перила в місті Хуст

Наша компанія STALKOL займається установкою перила зі склом з нержавейки. Наші проекти пройшли перевірку часом і засновані на вимогах замовників. У нас широкий вибір оголошень, сучасні прочні матеріали, монтажники з досвідом роботи. Ми на ринку не новички, працюємо не перший рік, нас знають багато. У нас велика база клієнтів, нам довіряють, нас рекомендують. Ми дорожчим своєю репутацією, про нас тільки позитивні відгуки.
Читати

Перила на Закарпатті

Компанія “STALKOL” займається продажем та встановленням перил з нержавіючої сталі будь-якої конфігурації на Закарпатті. Великий асортимент продукції, різні варіанти огорож з металу та скла задовольнять будь-які запити споживачів.
Ціна наших огорож індивідуальна, залежить від складності виробу, способу встановлення, загальної довжини. Наша компанія не новачок у цій сфері, нас багато хто знає, нам довіряють, у нас велика клієнтська база.
Читати

Перила в Трускавці

Наша компанія “STALKOL” займається виробництвом та встановленням перил та огорож для потреб споживачів у Трускавці.
Ми маємо великий досвід у цій галузі, у нас працюють справжні фахівці.
Робота виконується під ключ – від створення індивідуального проекту замовника до повної установки конструкції.
Читати

Перила в Мукачевому

Сучасний стиль оформлення свого побуту передбачає використання найсучасніших якісних матеріалів. Ми повсюдно бачимо конструкції зі скла та металу, які приваблюють своєю строгістю та прикрашають наш побут, будівлі, приміщення всередині, балкони будівель.
Такими конструкціями є огородження, перила з нержавіючої сталі для сходів, поручні.
Наша компанія STALKOL працює у цій сфері не перший рік. Купити перила зі склом із нержавіючої сталі буде правильним рішенням.
Читати

Перила в місті Виноградів

Компанія STALKOL займається встановленням поручнів та огорож другий десяток років. У нас працюють спеціалісти високого класу, тому якість наших робіт гідної якості. Сходові перила з нержавіючої сталі виготовлені зі спеціальних матеріалів, тому термін служби конструкцій не обмежений. Конструкція може бути з металу та скла. Скло для перил використовується марки триплекс – багатошарове ударостійке скло. Такі конструкції важко пошкодити, тому вони мають попит у наших городян.
Читати

Перила в Черкасах

Перила з нержавійки в Черкасах не тільки надійні, але і бездоганні щодо зовнішнього вигляду. Огородження зі сталі доречні в будь-якому інтер’єрі, будь то котедж, виробнича будівля, магазин, офісний комплекс, стадіон, будинок, торговий центр, супермаркет.

За шість років існування, фірма виробник Stalkol змогла стати однією з провідних компаній з монтажу і створення навісів, відбійників, сходових огороджень, флагштоків, козирків, поручнів зі сталі в Черкасах.

Читати

Перила в Вінниці

За шість років на українському ринку, фірма виробник Stalkol стала однією з провідних компаній з монтажу і виробництва поручнів, козирків, відбійників, сходових перил, флагштоків, навісів у Вінниці.

Перила для сходів у Вінниці не тільки надійні, але і бездоганні і естетичні. Перила з нержавіючої сталі органічно будуть виглядати в будь-якому місці, будь то стадіон, супермаркет, торговий центр, виробнича будівля, магазин, офісний комплекс, садиба, будинок.

Як правило, створюються перила за індивідуальними проектами. Вид і форма продукції можливий будь-який. Наші перила відрізняються довговічністю і практичністю.

Читати

Перила в Кіровограді

Перила з нержавіючої сталі в Кіровограді не тільки надійні, але і бездоганні щодо зовнішнього вигляду. Вони органічно будуть виглядати в будь-якому архітектурному об’єкті, будь то будинок, торговий центр, супермаркет, офісний комплекс, котедж, виробнича будівля, магазин, стадіон.

За шість років діяльності, компанія виробник Stalkol стала однією з провідних компаній по установки і виробництва поручнів зі сталі, флагштоків, сходових перил, козирків, відбійників, навісів в Кіровограді.

Читати

Перила та поручні з нержавійки в Бердичеві

Перила з нержавійки не тільки надійні, але і бездоганні щодо зовнішнього вигляду. Вони доречні в будь-якому інтер’єрі, будь то банк, офісний комплекс, котедж, магазин, будинок, супермаркет, виробнича будівля, торговий центр.

За шість років існування, підприємство виробник перил та поручнів Stalkol стала однією з провідних фірм по установки і створення навісів, сходових огороджень, козирків, флагштоків, поручнів зі сталі, відбійників в Бердичеві і в інших містах України.

Нержавіючі перила відрізняються довговічністю і практичністю. Виготовляються перила і поручні за індивідуальними ескізами. Вид і форма перил може бути будь-хто.

Читати